Reactie Kattenreflex? Verhulst-reflex was nóg straffer: "Eén van mijn moeilijkste reddingen van het jaar"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit de Bosuil
| 22 reacties
Kattenreflex? Verhulst-reflex was nóg straffer: "Eén van mijn moeilijkste reddingen van het jaar"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Winnen is één doelpunt meer maken dan de tegenstander.' Dat heeft Lokeren gedaan op de Bosuil, maar zonder een absolute wereldsave van Davino Verhulst op een poging van Owusu was het niet waar geweest.

"Het gaf me enorm vertrouwen. Die eerste was een gewone schuiver, maar die tweede... Dat was één van mijn moeilijkste reddingen van het jaar", aldus Verhulst. "En het heeft zeker wel geholpen, want als je met een gelijke stand de rust ingaat, is het toch weer een heel ander verhaal."

Ik heb mijn steentje bijgedragen

Het was zeker niet zijn enige redding. Verhulst stond op sommige momenten in een schietkraam, maar pareerde op die ene tegengoal na alles. "Ja, dat weet je op den Antwerp. Het is echt wel fantastisch om hier te voetballen. Je ziet dat het publiek hen een boost geeft en dat ze zoeken naar dat doelpunt, maar kijk: we hebben kunnen standhouden."

Vier plaatsen hoger

En eindelijk nog eens winnen, dat was al van eind oktober geleden. "We hebben een heel zwaar programma gehad en niet de beste wedstrijden gespeeld. Maar dit was heel belangrijk voor ons en we hebben getoond dat we er nog steeds staan als ploeg", bevestigt de stopper van Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties