Analisten stellen de zaken scherp: "Alles hangt van hem af, alleen hij zal bepalen of Anderlecht nog meedoet voor de titel"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Analisten stellen de zaken scherp: "Alles hangt van hem af, alleen hij zal bepalen of Anderlecht nog meedoet voor de titel"
Foto: © photonews

Zal Anderlecht er nog in slagen om Club Brugge te bedreigen? Misschien wel de belangrijkste vraag die je kan stellen in de aanloop naar play-off 1. De analisten zijn alvast verdeeld want zij hebben van paars-wit dit seizoen nog niet veel hoopgevende dingen gezien.

Eric Van Meir is niet onder de indruk: “Ik heb ondanks die laatste negen op negen tegen Moeskroen, Zulte Waregem en Antwerp nog niets gezien van Anderlecht waarvan ik zeg: Ze kunnen Club nog inhalen", klinkt het in Het Nieuwsblad

Jan Ceulemans vult aan: "Alles hangt af van Lukasz Teodorczyk. Alleen hij zal bepalen of Anderlecht nog meedoet. Hij raakte zes maanden geen bal, maar scoort nu plots weer van alle kanten. Als dat blijft duren…"

Mysterie

Eddy Snelders heeft zijn bedenkingen: "Ik twijfel daar toch aan hoor. Marc Coucke mag er nog eens mee babbelen, dat had en heeft er niets mee te maken." Van Meir: "'Teo' blijft een mysterie. Ik geloof niet in hem, maar wat als hij uitvalt? Dan maar Ganvoula, Jan?"

Ceulemans ziet de sterke Congolees geen potten breken: "Die mocht niet eens meedoen bij KV Mechelen, daar gaan we toch niet over discussiëren? Neen, ze hebben niemand anders dan Teo die een goal kan maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties