Club heeft (nog steeds) defensieve kopzorgen, maar er is ook goed nieuws over drie absolute sterkhouders

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Club heeft (nog steeds) defensieve kopzorgen, maar er is ook goed nieuws over drie absolute sterkhouders

Club Brugge kijkt maandag Genk in de ogen op de eerste speeldag van play-off 1 en dat wordt meteen een belangrijke afspraak voor de leider. Ivan Leko zal al zijn wapens nodig hebben om de ploeg van zijn maatje Philippe Clement te kloppen, maar heeft nog wat blessurezorgen. Al is er ook goed nieuws.

"Behalve Benoît Poulain, Saulo Decarli en Alexander Scholz kan iedereen spelen", aldus Leko op zijn perspraatje. Poulain en Decarli zijn nog out en werken hard aan hun comeback, de Deen Scholz is dan weer geschorst. 

Klaar voor de strijd

En wat met Ruud Vormer? Die traint nog maar sinds deze week weer voluit: "We hebben een individueel proramma gemaakt voor die drie weken tussen het einde van de competitie en het begin van de play-offs omdat sommige spelers veel wedstrijden hebben gespeeld en last hadden van iets. Dat was het geval bij Vormer, Vanaken en Mitrovic." Maar die drie zijn dus wel helemaal klaar voor de strijd in play-off 1. 

Bij Club staan ze te popelen om erin te vliegen: "Ik ben blij dat we opnieuw kunnen beginnen. Wij trainen om matchen te spelen en ik ben blij met wat ik de voorbije drie weken op training gezien heb qua mentaliteit en kwaliteit. Het was nodig om een goeie mentale rustperiode te hebben. Daarnaast was er ook ruimte voor een stevige tactische en fysieke dril. We hadden genoeg tijd om ons klaar te stomen voor maandag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties