Vanhaezebrouck over de kansen op de titel: "Alles is mogelijk, zelfs vijfde worden"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 1 reacties
Vanhaezebrouck over de kansen op de titel: "Alles is mogelijk, zelfs vijfde worden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht is de grootste uitdager van Club Brugge, op papier dan toch. Paars-wit moet echter meer dan twee matchen meer winnen dan hun concurrent. "En dat wordt bijzonder moeilijk", weet Vanhaezebrouck.

Er is al veel gesproken over Anderlecht dat op een armlengte kan staan als ze hun eerste drie matchen winnen. "Pfff", zuchtte Vanhaezebrouck. "We moeten niet al te veel indelen. Het gaat niet makkelijk worden om die kloof te overbruggen. We hebben tien matchen om aan onze achterstand te knabbelen en het spannend te maken. Dan moet je gewoon naar de volgende match kijken."

"Club Brugge kan al wat beginnen rekenen, wij niet. We kunnen ons amper puntenverlies veroorloven als we nog willen meespelen voor de titel. We zullen dicht tegen de perfectie moeten zitten. Maar voetbal is de enige sport waarin je zoiets nog kan verwezenlijken."

We gaan dicht tegen de perfectie moeten zitten

't Is hinken op twee gedachten, want voor hetzelfde geld moeten ze na speeldag één al beginnen denken aan plaats twee te verdedigen. "Alles is mogelijk, zelfs vijfde worden. Er zijn er twee die heel dichtbij staan. In de play-offs moet je zowel voor- als achteruit kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties