Vanhaezebrouck beseft dat er bij Anderlecht geen blessures meer mogen volgen: "Hij behoorde tot de beste rechtsbacks van België"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 4 reacties

Vanhaezebrouck beseft dat er bij Anderlecht geen blessures meer mogen volgen

Vanhaezebrouck beseft dat er bij Anderlecht geen blessures meer mogen volgen: "Hij behoorde tot de beste rechtsbacks van België"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck is er nog niet uit wie hij zondag op de rechtsback zal posteren. Dennis Appiah, Andy Najar en Emmanuel Sowah zijn immers niet inzetbaar.

"Toen ik bij Anderlecht toekwam, had ik op rechts de meeste opties en was de spoeling op links dun. Nu zorgt de rechtsachterpositie voor problemen", vertelde Vanhaezebrouck vrijdag op zijn persmoment.

Anderlecht kan Appiah niet meer inzetten door een nekblessure. Een aderlating, vindt Vanhaezebrouck. "Onder mij speelde hij nagenoeg alles en gaf hij zes assists. Dan behoor je tot de beste rechtsbacks in de Belgische competitie, wat anderen ook over hem zeggen. Bovendien had hij ervaring met play-off 1. Andere jongens zullen nu moeten opstaan."

Belofte als vervanger?

Een van de mogelijke vervangers is belofte Alexis Saelemaekers. "Met Saelemaekers en Lokonga heb ik twee beloften die er kunnen spelen. Of ik een van hen zal inzetten, moet ik nog bekijken", aldus Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties