Sleutelpion van Anderlecht spreekt over langer verblijf: "Maar dan wel met een aankoopoptie"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Sleutelpion van Anderlecht spreekt over langer verblijf: "Maar dan wel met een aankoopoptie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht wil via play-off 1 nog een gooi doen naar een nieuwe landstitel. Een paars-witte man die de jongste weken in bloedvorm steekt, is Matz Sels.

De Rode Duivel kende een moeilijke inloopperiode, maar keept nu al weken op niveau. Wil Anderlecht Sels in de zomer definitief overnemen van Newcastle United, zal het zijn Champions League-miljoenen op tafel moeten leggen. The Magpies vragen namelijk 5 à 6 miljoen euro.

“Ik ben verhuurd zonder aankoopoptie omdat Anderlecht dacht dat Svilar hier keeper zou worden", zegt Sels in Het Nieuwsblad. "Als ze me willen houden, moeten ze dus praten met Newcastle dat wel geld zal willen recupereren. Misschien kan ik nog een jaar verhuurd worden, maar dan wel met een aankoopoptie. Dan speel ik voor iets."

WK

Ook nu keept Sels met een doel. “Als we kampioen worden, kan Roberto Martinez misschien niet meer om mij heen. Bij de Duivels probeerde ik mij te tonen op training, maar ik kreeg geen signaal dat de bondscoach voor mij of Casteels kiest als derde keeper op het WK. Casteels en ik spreken ook nooit over die selectie. Er kan nog veel gebeuren: blessures en zo..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties