BREAKING: Geen Deschacht bij de beloften? Nee, want hij traint weer mee bij de A-kern!

BREAKING: Geen Deschacht bij de beloften? Nee, want hij traint weer mee bij de A-kern!

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er werd deze ochtend gewag gemaakt dat het over zou zijn voor Olivier Deschacht bij Anderlecht nadat hij gisteren niet geselecteerd werd voor de match van de beloften op Genk. Niets is minder waar, want Hein Vanhaezebrouck heeft de verdediger - opvallend genoeg - weer opgepikt!

Deze ochtend schreven we al dat Deschacht mogelijk opnieuw zijn kans zou krijgen bij de A-kern van Hein Vanhaezebrouck. En dat ging sneller dan we zelf gedacht hadden. De routinier stond tijdens de voormiddagtraining van paars-wit gewoon tussen de andere spelers.

Heel opvallend, want alle signalen waren er de voorbije weken dat hij geen kans meer zou krijgen. Hij mocht niet mee op stage en was zelfs zijn plaatsje in de vestiaire van de eerste ploeg kwijt. Deschacht had zijn kastje de voorbije weken in de kleedkamer van de beloften.

Maar binnen de club klonk het dat Deschacht zich tijdens zijn terugzetting naar de B-kern als een echte prof had gedragen. Hij is - nadat hij besliste om terug te vechten - geen enkele keer te laat gekomen op training, gedroeg zich als een leermeester voor de beloften en morde nooit. 

Hein Vanhaezebrouck lijkt dan ook beslist te hebben om hem een nieuwe kans te geven. Mogelijk heeft hij zijn conclusies getrokken na de prestatie van zijn verdediging afgelopen weekend tegen Gent. Die acteerde wel bijzonder pover. We hebben de tel niet meer bijgehouden, maar Deschacht lijkt zo zijn zoveelste comeback te verwezenlijken. Je mag hem eigenlijk nooit afschrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties