Reactie Lazar Markovic spreekt over toekomst bij Anderlecht én schiet met scherp: "Hoe zij me behandelden? Dat doe je niet!"

Lazar Markovic spreekt over toekomst bij Anderlecht én schiet met scherp: "Hoe zij me behandelden? Dat doe je niet!"

Lazar Markovic scoorde zijn eerste doelpunt voor Anderlecht en dat zullen we geweten hebben. Na de match sprak hij de pers toe en daarbij ging hij ver. "Wat Liverpool deed, dat doe je niet."

Lazar Markovic was in zijn wiek geschoten en had niet al te veel zin om daadwerkelijk te reageren op de vragen van het journaille in de Cristal Arena. "Of ik hier ga blijven? Ik voel me vrij goed bij Anderlecht en ik ben blij hier te zijn", opende hij nog.

Neem dat persoonlijk

Tegen wat persmensen uit zijn eigen land ging hij daarna pas helemaal fulmineren: "Deze goal is om Liverpool te laten zien dat ik nog leef. Hoe ze mij daar hebben behandeld? Dat doe je echt niet!", was hij bitter.

"Ze vroegen een onrealistische transferprijs en wilden me niet laten gaan, ook al speelde ik er niet meer. Dat neem ik persoonlijk. Dit is geen furie die plots opkomt na mijn goaltje, ik loop hier al maanden mee in mijn hoofd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties