? Rots in de branding bij Genk gelooft vol in zege: "Ik denk dat Brugge naar hier komt voor een gelijkspel ofzo"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
? Rots in de branding bij Genk gelooft vol in zege: "Ik denk dat Brugge naar hier komt voor een gelijkspel ofzo"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan vertrouwen geen gebrek bij KRC Genk en dat is maar goed ook want vrijdag volgt met Club Brugge een zware dobber. Alweer een serieuze test voor de ploeg van Philippe Clement, die nog altijd luidop mag dromen van Europees voetbal.

Daags voor de match mocht Omar Colley vooruitblikken op de match tegen de leider uit West-Vlaanderen: "Tegen Anderlecht was het net alsof we een finale wonnen. Dankzij die drie gouden punten staan we er nu weer wat beter voor. Nu volgt Club Brugge en zij staan helemaal bovenaan in het klassement." 

Ervaring en vertrouwen

De Gambiaanse verdediger zal mee het slot op de deur moeten houden: "Ik denk dat zij naar hier komen voor een gelijkspel ofzo. Wij willen absoluut winnen, dat is goed voor ons vertrouwen. Ik verwacht wel een moeilijke klus want zij hebben veel ervaring en vertrouwen. Wij concentreren ons op onze taken, daar hebben we deze week op getraind."

Bij Genk willen ze vooral die 1-0 nederlaag in Brugge doorspoelen, die kwam er na een penalty in de absolute slotfase: "We verdienden daar een punt. Tegen Gent en Charleroi verdienden we zelfs de drie punten. Conditioneel staan we sterk en we voelen ons echt fit in deze play-off 1. Iedereen is gemotiveerd en wil knokken. We helpen elkaar en vormen een hechte groep. In play-off 1 hebben we thuis alles al gewonnen. Hopelijk blijft dat zo en maken we iedereen binnen de club gelukkig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties