Degryse geeft het Gent-bestuur advies: "Ivan, haal hem als vervanger voor Vanderhaeghe"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 66 reacties
Degryse geeft het Gent-bestuur advies: "Ivan, haal hem als vervanger voor Vanderhaeghe"
Foto: © photonews

AA Gent begon ijzersterk aan de play-offs met overwinningen tegen Anderlecht en Club Brugge. Nadien zakten de Buffalo's helemaal weg met een magere 2 op 18 tot gevolg.

De kans bestaat dat Gent en hoofdcoach Yves Vanderhaeghe na de play-offs uit elkaar gaan. Zo kunnen de Buffalo's met een schone lei het nieuwe seizoen aanvatten. Wie dan de nieuwe T1 moet worden? Daar heeft analist Marc Degryse wel een idee over.

"Ivan, haal Michel (Preud'homme, red.)", oppert hij in Het Laatste Nieuws. "Ik meen het - Standard heeft Gent in het verleden toch ook al twee keer de loef afgestoken, met de dossiers van Edmilson en Trebel? Maar zou Michel naar Gent willen? Neen, zeker?"

Verwend geweest

"Ik kan De Witte begrijpen, hoor. Met Hein en Michel is Gent verwend geweest. Ik herinner mij dat Louwagie ooit sprak: 'Er zijn te weinig goede trainers in België.' Met Hein en Michel hebben ze de twee beste Belgische trainers gehad. En na de ervaring met Yves (Vanderhaeghe, red.) zullen De Witte en Louwagie nog meer overtuigd zijn dat de kloof na Hein en Michel groot is", besluit Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties