Deze zomer is het écht tijd om te vertrekken, Dendoncker geeft aan waar hij naartoe wil

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Tubize
| 6 reacties
Deze zomer is het écht tijd om te vertrekken, Dendoncker geeft aan waar hij naartoe wil
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leander Dendoncker was al een paar keer bijna weg bij Anderlecht. Intussen zijn er beloftes gemaakt en deze zomer zou het moeten gebeuren. De middenvelder/verdediger van paarswit ging er ook bij de Rode Duivels op in.

"Ik ben nu vooral bezig met het WK, niet met een transfer", opende hij braaf toen de vraag gesteld werd. "Maar mijn manager mag me wel altijd bellen als er groot nieuws is", voegde hij er snel aan toe. Het wordt ook tijd dat hij de volgende stap kan en mag maken in zijn carrière.

"Dat ik honderd procent zeker vertrek? Dat is nooit zeker, hé. Het moet nog altijd gebeuren." Hij dacht al eens dat hij weg was deze winter, toen alles in kannen en kruiken leek, en blijft dus voorzichtig. "Er is een belofte gemaakt, dat klopt. Over de prijs weet ik niets, mijn entourage weet dat beter dan mij."

Luc Devroe moet iets zeggen, hé

Zijn droombestemming is één van de grootste competities ter wereld uiteraard, maar welke? "Ik droom van de Spaanse competitie, maar ik weet dat de Engelse en Duitse competitie het meest aansluiten bij mijn speelstijl. Ik moet de keuze maken die het beste is voor mijn carrière. Dat Devroe zei dat hij bezig was met enkele clubs? Hij moet iets zeggen, hé, maar ik ga hier daar niet over praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties