Gent-coach Thorup trotseerde de kou: "Beginnen jullie nu wéér over die korte broek?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 10 reacties
Gent-coach Thorup trotseerde de kou: "Beginnen jullie nu wéér over die korte broek?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent-coach Jess Thorup zag z'n team eindelijk nog eens een clean sheet pakken in competitie én heel wat kansen creëren, maar een overwinning zat er niet in. Over zijn korte broek was dan weer heel wat te doen.

Als we gisteren naar onze stijf bevroren vingers keken, konden we niets anders dan respect opbrengen voor de Deen. Hij trotseerde in short wat de koudste wedstrijd van AA Gent van dit seizoen moet geweest zijn. "Hebben jullie het nu opnieuw over die short?", lachte hij achteraf. "Ik zal het jullie makkelijk maken en de volgende keer een lange broek aandoen. Of het koud was? Ik beweeg wel wat op de bank, hoor."

Over iets anders dan, AA Gent kon eindelijk nog eens een clean sheet pakken. "Dat clean sheet was belangrijk voor het vertrouwen. Toch waren we aan het einde vooral ongelukkig dat we niet wonnen. Goals beslissen matchen, maar die kwamen er niet", ging de Deen verder.

Bronn is een echte verdediger, hij deed het goed

Hij hamerde de afgelopen weken op het belang van een secure defensie en die stond er ook tegen Antwerp. "Natuurlijk hoop je dat je woorden indruk maken. Ik heb gezien dat niet alleen de verdedigers en de keeper, maar ook anderen collectief stonden te verdedigen." Ook de terugkeer van Bronn was een lichtpunt. "Bronn is een echte verdediger. Hij speelde goed ."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties