Limbombe en Coulibaly trefzeker voor Nantes in Franse beker, Bailey (ex-Genk) beleeft bekerdebacle met Leverkusen
Clint Vens
| 0 reacties

Er stond op dinsdagavond bekervoetbal in Frankrijk en Duitsland op het menu

Limbombe en Coulibaly trefzeker voor Nantes in Franse beker, Bailey (ex-Genk) beleeft bekerdebacle met Leverkusen

In Frankrijk zijn ze toe aan de achtste finales van de Coupe de France. In Duitsland stonden de achtste finales van de DFB Bokal dan weer op het menu. In beide bekercompetities kwamen we enkele oude bekenden tegen.

Nantes won thuis met 2-0 van Toulouse in die achtste finales. De bekerhelden van vanavond doen waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Zo waren Anthony Limbombe (ex-Club Brugge) en Coulibaly (ex-Charleroi en Gent) trefzeker voor hun Franse club. 

Vooral de voormalige linkerflank van blauw-zwart maakte klaarblijkelijk indruk bij Nantes. In de andere wedstrijden klopte Dijon Croux met 3-0 en Orléans Metz met 1-0.

Er werd ook nog een wedstrijd afgehaspeld in de Ligue 1, Marseille klopte Bordeaux met het kleinste verschil. Kalu (ex-Gent) pakte een rood karton na een drieste ingreep van achteren.

Bekerblamage Leverkusen

Leverkusen, dat afgelopen weekend nog won tegen Bayern München, staat terug met beide benen op de grond. Het ging onderuit bij tweedeklasser FC Heidenheim. Ook eersteklasser Nürnberg sneuvelde tegen Hamburg. Vanavond staat met Borussia Dortmund tegen Werder Bremen nog een leuke affiche in de Duitse Beker op het programma. ā€‹

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties