Voelen er sommigen de bui al hangen op Anderlecht? "Op het einde van de maand zullen we aangeven wie weg moet"

Voelen er sommigen de bui al hangen op Anderlecht? "Op het einde van de maand zullen we aangeven wie weg moet"
Foto: © photonews

Michael Verschueren zit niet stil dezer dagen. Hij weet dat hij een serieuze opkuis moet doen in de kleedkamer van Anderlecht en daarnaast een paar kwalitatieve spelers aan de kern moet toevoegen.

En qua daadkracht zal je hem alvast niets kunnen verwijten. "We volgen elk weekend 35 tot 40 spelers. De huidige kern zal afgeslankt worden en dat zal ook de loonmassa doen dalen", zegt hij in S/V Magazine.

"Ik zal niet zeggen dat het voor honderd procent vastligt, maar we weten op welke posities we versterking nodig hebben. Op het einde van de maand zullen we aangeven wie weg moet. Indien een speler goed presteert tijdens de play-offs, kunnen we de beslissing nog terugdraaien."

De laatste vijf jaar zijn we geen toonbeeld van wat een topclub zou moeten zijn

Een goeie ploeg samenstellen is cruciaal, want de fans haken af. "Veel supporters hebben een abonnement genomen, maar ze komen niet meer naar alle matchen. Het verbaast mij niet meer. Dit is het slechtste seizoen van Anderlecht in 75 jaar en wat we de laatste vijf jaar hebben laten zien, is geen toonbeeld van wat een topclub zou moeten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties