Jess Thorup reageert op de rode kaart van Vadis Odjidja: "Zet zichzelf boven de ploeg, ook voor de volgende één, twee, drie, ... wedstrijden"

Jess Thorup reageert op de rode kaart van Vadis Odjidja: "Zet zichzelf boven de ploeg, ook voor de volgende één, twee, drie, ... wedstrijden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na vijfentwintig minuten ging het licht helemaal uit bij Vadis Odjidja, die uitpakte met een trap op het bovenbeen van Wesley Moraes en zo een rode kaart pakte. Einde wedstrijd zo eigenlijk ook meteen, want de Buffalo's kwamen de klap niet te boven.

Na de wedstrijd reageerde Jess Thorup op de rode kaart van Vadis Odjdja: "Neen, ik heb de fase nog niet gezien. Maar ik ging het vragen aan de scheidsrechter en hij gaf aan dat hij geen enkele mogelijkheid had dan een rode kaart trekken."

Hoe kwaad ik ben?

"En dan moet het wel ernstig genoeg zijn", besefte de coach ook over de rode kaart van zijn leider. "En dus moesten we heel lang met een man minder spelen. Als je dan al achterstaat, dan ga je tien keer op tien hier de boot in. En dat is nu ook gebeurd."

"Hoe kwaad ik ben op Vadis? Ik weet niet of er gradaties zijn daarin, maar ik ben wel kwaad. Hij stelde zichzelf boven de ploeg en dat kan ik niet echt accepteren. Het maakte deze wedstrijd moeilijk, maar ook de volgende één, twee, drie of vier ...", vreest hij alvast voor een (zware) schorsing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties