Aanvoerder Trossard stelt fans gerust na vroegtijdige wissel én: "Nog geen man overboord"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Antwerpen
| 14 reacties

Leandro Trossard (KRC Genk) werd uit voorzorg gewisseld tegen Antwerp

Aanvoerder Trossard stelt fans gerust na vroegtijdige wissel én: "Nog geen man overboord"
Foto: © photonews

In plaats van de voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge verder uit te diepen, werd het een pijnlijke avond voor Leandro Trossard en KRC Genk. Een erg dominante tweede helft op de Bosuil leverde zelfs geen punt op (1-0).

Na amper vier minuten scoorde Lior Refaelov het enige doelpunt van de wedstrijd. "Jammer dat we al na twee minuten een fout net buiten de zestien maken en zo direct moeten achtervolgen", deed aanvoerder Leandro Trossard zijn verhaal. "Je weet dat het hier op Antwerp altijd een moeilijke match is."

Aan de kansen lag het niet, want Genk stelde matchwinnaar Sinan Bolat meermaals op de proef. Zonder succes. "We hebben kansen genoeg gehad", besefte de winger. "Als je drie keer alleen voor de keeper komt, dan moet je toch minstens één keer scoren. Al is er geen man overboord, want geen enkele ploeg zal alle matchen winnen in play-off 1."

Wissel

Zelf werd Trossard vroeg in de tweede helft naar de kant gehaald. Met een reden, zo bleek. "Ik heb wat last aan mijn kuit, maar de wissel was er meer een uit voorzorg", stelt hij iedereen gerust. "Ik zei het tijdens de rust al, dus ik kon best leven met de wissel. Hopelijk ben ik klaar voor de match van zaterdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties