Reactie Kurt Abrahams won een punt voor zijn team maar vierde niet tegen ex-club STVV

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Westerlo
| 0 reacties
Kurt Abrahams won een punt voor zijn team maar vierde niet tegen ex-club STVV
Foto: © photonews

Na veel kansen de nek omgewrongen te hebben in play-off 2 was het tegen Sint-Truiden dan toch prijs voor Kurt Abrahams. Tegen zijn ex-club nota bene.

De wedstrijd tussen Westerlo en STVV was een aangename pot voetbal die een winnaar langs beide kanten had kunnen opleveren. "Dit was toch een niveau hoger dan dat we gewend zijn", stak Abrahams van wal na Westerlo - Sint-Truiden.

Ik zou mezelf niet zijn als ik gevierd zou hebben bij het doelpunt

"Het was zeker niet makkelijk voor ons, want we zijn het gewoon om tegen teams uit de tweede hoogste afdeling te spelen. Dat voel je toch op het veld. Het is jammer dat we niet tegen mijn ex-team konden winnen, al zijn zo'n wedstrijden altijd wel leuk. Zeker als je zelf goed speelt."

Goed spelen én scoren. Zijn gelijkmaker leverde de Kemphanen een fel bevochten punt op, maar vieren deed de Zuid-Afrikaan niet. "Vooral uit respect voor de fans en voor de mensen achter de club. Zij betekenen veel voor mij. Ze hebben me enorm hard geholpen destijds. Ik zou mezelf niet zijn als ik gevierd zou hebben bij het doelpunt", verklaarde de kleine spits zijn niet-viering.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties