Reactie Vertrouwen op zenit bij Club Brugge: "Dit was een collectieve topprestatie" en "90 minuten lang dominantie"

Vertrouwen op zenit bij Club Brugge: "Dit was een collectieve topprestatie" en "90 minuten lang dominantie"
Foto: © photonews

Club Brugge heeft nog maar eens een statement neergezet. In Jan Breydel overweldigden ze Standard. De 4-0-eindstand was niet eens overdreven. Brandon Mechele had een rustig avondje.

Club domineerde de debatten en het was een schitterende Ochoa die de score nog redelijk beperkt hield. "Dit was een collectieve topprestatie", lachte Mechele. "Iedereen deed het goed. Na die 1-0 waren we natuurlijk ook vertrokken. Maar ja, in de tweede helft hadden we er nog een pak meer kunnen maken."

Dominantie

Dit Club Brugge leeft met vertrouwen naar zondag toe, wanneer Racing Genk wacht. "Ja, met vertrouwen. We hebben nu negen op negen en vorig seizoen hadden we het toch heel wat moeilijker in de play-offs. We hebben een doel en werken daar wedstrijd per wedstrijd naartoe."

Ook Siebe Schrijvers was erg tevreden van de wedstrijd die blauw-zwart speelde: "We waren negentig minuten lang dominant en hebben fantastisch gespeeld. Standard is een goede ploeg, maar we hebben ze met hoge pressing meteen weggedrukt. Het zat prima in elkaar van ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties