Reactie Is Club Brugge nu de absolute titelfavoriet? Preud'homme en Leko hebben beiden erg duidelijke mening

Is Club Brugge nu de absolute titelfavoriet? Preud'homme en Leko hebben beiden erg duidelijke mening
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge was oppermachtig tegen Standard en veegde de vloer aan met de Rouches, met een 4-0 overwinning tot gevolg. Rest de vraag: wie is nu de absolute titelfavoriet?

Michel Preud'homme was duidelijk na de wedstrijd: "Ze hebben ons van de mat gespeeld na de 2-0. Als je ziet hoeveel problemen wij hier hadden, als je ziet hoe ze in Anderlecht speelden en er een historische overwinning boekten na 21 jaar ..."

"Dan zijn ze voor mij zeker de titelfavoriet op dit moment. En met de problemen die Genk al had en mogelijk nog zal hebben met een eventuele schorsing indachtig zeker. Wij hebben op Jan Breydel alvast laten zien dat wij géén titelkandidaat zijn, al hadden velen ons die rol al toegedicht."

Mijn team heeft alles in zich om kampioen te worden, maar ... 

Ivan Leko wilde het dan weer rustig houden: "Genk en Standard zijn voor mij ook nog steeds titelkandidaten. In de play-offs kan je een nederlaag lijden, maar je moet het over de volledige tien wedstrijden bekijken. We speelden al drie keer heel goed, maar staan nog steeds een puntje achter Genk. En ook Standard blijft voor mij een kandidaat."

Toch heeft hij ook het nodige vertrouwen in zijn eigen team: "Mijn team heeft alles in zich om kampioen te worden, maar dat zeg ik al maanden. Het is alles of niks, en dat blijft zo. Nog zeven keer alles geven en dan zien we hoever we komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties