"Coucke heeft zich verkeken op de gevoeligheden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 18 reacties

Eric Van Meir ziet dat Marc Coucke wat te driest te werk is gegaan

"Coucke heeft zich verkeken op de gevoeligheden"
Foto: © photonews

Anderlecht mag Europees voetbal zo goed als zeker vergeten. Acht punten achterstand op Antwerp inhalen op zes matchen, dat ziet zelfs de grootste optimist niet meer gebeuren. Eric Van Meir ziet dat Marc Coucke zich op een paar zaken verkeken heeft.

Coucke begon aan de grote kuis met alle goeie bedoelingen van de wereld, maar schopte daarbij wel tegen een paar heilige huisjes. "Dit alles is eigenlijk het gevolg van wat er de voorbije maanden allemaal is gebeurd. Sinds de overname door Marc Coucke zijn er heel veel problemen opgedoken en dit had hij ongetwijfeld nooit verwacht", aldus Van Meir bij Het Nieuwsblad. "Coucke heeft zich duidelijk verkeken op de gevoeligheden."

Het gebeurde van vrijdagavond was daarbij het dieptepunt. "Anderlecht was toch decennialang qua uitstraling de grootste club van het land maar nu zijn ze toch stilaan afgezakt naar een problematisch niveau waarbij heel wat ex-spelers zich nauwelijks nog herkennen in deze club. Dit seizoen is werkelijk een aaneenschakeling van dieptepunten en de gebeurtenissen van vrijdag vormen daarbij een nieuw diepterecord."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties