Antwerp de lachende derde? "Nee, de derde plaats en héél misschien tweede"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 50 reacties

Patrick Goots vindt dat Antwerp op de derde plaats moet mikken

Antwerp de lachende derde? "Nee, de derde plaats en héél misschien tweede"
Foto: © photonews

Na speeldag 1 schreven de meeste mensen Antwerp al af, maar kijk: drie speeldagen later staan ze op drie punten van de tweede plaats en - virtueel - derde. Maar de titel, dat is nog te hoog gegrepen volgens Patrick Goots.

Goots ziet dat de volgende twee matchen cruciaal worden. En een tweede plaats is het hoogst haalbare. "De derde plaats of héél misschien de tweede. Maar geen kampioen. Daarvoor hebben Genk en Club Brugge toch veel meer kwaliteit en ervaring in huis", zegt hij in GvA.

"De volgende twee wedstrijden, thuis tegen Club Brugge én Standard, zijn daarin cruciaal. Want slaat het tegen, en behalen ze bijvoorbeeld 0 op 6, dan zal het de vierde plaats worden."

Volgende maandag is het de beladen topper met blauw-zwart. "Ik verwacht veel van de thuiswedstrijd tegen Club Brugge volgende week. Want na het verlies tegen Genk moet Club nu wel komen winnen op de Bosuil. Om Genk niet weg te laten lopen. Of om weer aansluiting met hen te krijgen, gesteld dat Genk vrijdag verliest van Standard. En dat kan in het voordeel van Antwerp spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties