Volledig ander elftal zondag bij Anderlecht? Dit zou wel eens de ploeg kunnen worden
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 31 reacties

Karim Belhocine zou wel eens een heel ander Anderlecht-elftal kunnen opstellen

Volledig ander elftal zondag bij Anderlecht? Dit zou wel eens de ploeg kunnen worden
Foto: © photonews

Krijgen we zondag een heel nieuwe ploeg bij Anderlecht? Het zou zomaar kunnen, want Karim Belhocine heeft als opdracht meegekregen om de ploeg wat aan te passen aan de eisen van de fans. Zo zal hij - afgaande op de trainingen - selecteren op 'goesting'. En een paar hebben die boodschap begrepen.

Het is helemaal niet ondenkbaar dat Elias Cobbaut straks op de linksachter staat bij paars-wit. De jonge flankspeler kwam sinds de match in de reguliere competitie thuis tegen Club Brugge niet meer voor in de plannen van Fred Rutten. Daarin had hij boter op het hoofd bij de 2-2. 

Maar er mogen nog veranderingen verwacht worden. Kayembe zou als verdedigende middenvelder in de ploeg kunnen komen, zodat Kums en Trebel een rijtje hoger kunnen spelen. Appiah wordt zo goed als zeker weer vervangen door Najar en achteraan zou Kara wel eens geslachtofferd kunnen worden voor Sanneh.

Amuzu trainde deze week nog niet mee, waardoor Saelemaekers een rijtje hoger in de ploeg komt. Bolasie zou dan de optie zijn in de spits. U ziet, veel in de voorwaardelijke wijze. Morgen, op de persconferentie van Belhocine wordt er misschien al één en ander duidelijk.

Mogelijk elftal: Didillon, Najar, Sanneh, Bornauw, Cobbaut, Kayembe, Kums, Trebel, Saelemaekers, Bolasie, Verschaeren

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties