Is Club Brugge nog steeds dé titelfavoriet? Preud'homme en Clement laten zich uit over de zaak

Is Club Brugge nog steeds dé titelfavoriet? Preud'homme en Clement laten zich uit over de zaak
Foto: © Photonews

Michel Preud'homme en Philippe Clement kijken elkaar vrijdagavond in de ogen op speeldag 5 in de play-offs. Als de Limburgers kunnen winnen in Luik, dan zouden ze een wel érg goede zaak kunnen doen in het klassement. Maar er is natuurlijk ook nog Club Brugge ...

KRC Genk heeft momenteel 41 punten. Dat zijn er vier meer dan Club Brugge en vijf meer dan Standard - als die de punten krijgen van de gestaakte wedstrijd tegen Anderlecht, maar niemand die daar eigenlijk aan twijfelt.

En dus zouden de Limburgers Standard kunnen uittellen bij winst, maar evengoed kan de titelstrijd opnieuw een verhaal worden tussen drie clubs na dit weekend. Bovendien lieten zowel Michel Preud'homme als Philippe Clement al eens verstaan dat voor hen Club Brugge mogelijk de grootste titelkandidaat is.

1 verhaal

"Ik had gezegd dat ze de favoriet waren als Malinovskyi zou worden geschorst. Dat is niet het geval, dus dat verandert de zaak een beetje", geeft Preud'homme daarover nu toe op een persconferentie op de Académie Dreyfus.

Een eindje verderop in Genk klonk het dat Clement niet bezig is met Club Brugge. "Ik ben maar met één verhaal bezig: dat van Genk. Van 's morgens tot 's avonds", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Wie is voor u de titelfavoriet?

14%
39%
46%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties