Reactie Adnan Custovic focust op sportieve en is zwaar onder de indruk van Union

Adnan Custovic focust op sportieve en is zwaar onder de indruk van Union
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks dat Waasland-Beveren gebukt gaat onder de dreiging van degradatie wegens 'Operatie Propere Handen', moet er ook dit seizoen nog altijd gevoetbald worden. Spelers en trainer kunnen weinig anders doen dan voorlopig te focussen op het sportieve. Custovic blikt vooruit naar de match tegen Union.

Custovic kan de kwaliteiten van de nummer drie uit eerste klasse B inmiddels beter naar waarde schatten. Begin deze maand ging Waasland-Beveren nog met de billen bloot in het Dudenpark (5-1). "Ik was heel ontgoocheld na de wedstrijd bij Union. Ik was pessimistisch en negatief. Misschien ben ik toen wel te negatief geweest", denkt de Bosniër.

Het is inderdaad straf hoe sterk  de spelers van Luka Elsner voor de dag komen in de play-offs. "Als je nu kijkt wat ze allemaal al laten zien hebben in play-off 2... Dat is echt geen slecht team. Ik heb hen ook bezig gezien tegen Zulte Waregem. Ze hadden misschien wel acht of negen keer kunnen scoren."

Moeilijk spelers te motiveren

Custovic maakt wat zijn eigen ploeg betreft al een voorlopige balans op. "Onze eerste twee matchen waren niet zo slecht. Tegen Kortrijk verloren we in de 93ste minuut. Op Cercle waren we beter, maar deden we onszelf tekort. Het is aan ons als coaches om de spelers energie te geven. Het is heel moeilijk om hen te motiveren, maar dat is nu eenmaal play-off 2."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties