Belhocine wil er absoluut nog iets van maken: "We hebben deze week naar oplossingen gezocht"

Belhocine wil er absoluut nog iets van maken: "We hebben deze week naar oplossingen gezocht"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat voor gezicht mogen we zondag verwachten van Anderlecht? Dat van een geslagen hond of dat van een gewond dier dat om zich heen zal slaan? De sfeer zal alvast gespannen zijn na al wat er gebeurde in de heenmatch en wat er nog gebeurde in aanloop naar de Clasico.

Anderlecht-fans gingen het stadion van Standard bekladden. Dat belooft al voor zondag... "We hebben er niet al te veel over gesproken", aldus Karim Belhocine. "Het is sowieso een speciale match, maar het zal anders worden dan de heenwedstrijd. We moeten proberen die match in Standard te vergeten."

Zware ontgoocheling

Nochtans had Belhocine wel wat moeite om de kopjes weer fris te krijgen na de nederlaag tegen Brugge. "Er was heel veel ontgoocheling, dat was duidelijk merkbaar de twee dagen na de match. Weet je, het is niet dat we verdienden te winnen, daarvoor brachten we offensief te weinig. Maar de spelers hebben zoveel gegeven, dat laten de cijfers qua afgelegde kilometers ook zien. Maar na de vrije dag heb ik toch weer wat lachende gezichten gezien. Vandaag en gisteren hebben we de knop kunnen omdraaien."

Belhocine wil absoluut nog iets maken van die laatste vier matchen. Daarvoor zullen ze wel moeten scoren. "Tegen Gent verdienden we meer en tegen Brugge hadden we niet mogen verliezen. Ja, offensief was het niet goed genoeg, maar daar werken we aan. Niet vergeten dat we met Santini maar één echte negen hebben. We zochten deze week naar oplossingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties