Genk-voorzitter wil de titel extra glans geven door op het veld van Brugge te gaan winnen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 69 reacties

Genk-voorzitter Peter Croonen wil zijn team zondag de titel zien pakken tegen Club Brugge

Genk-voorzitter wil de titel extra glans geven door op het veld van Brugge te gaan winnen

Zondag was Genk-voorzitter Peter Croonen aanwezig tijdens de Slag om Vlaanderen. Stiekem hoopte hij op puntenverlies van blauw-zwart, zodat de bonus van Genk nog wat groter zou zijn. Dan hadden ze volgende zondag aan een punt genoeg gehad om de titel te pakken.

Nu moeten ze winnen om dan al landskampioen te worden. "We trekken vol vertrouwen naar Brugge en met heel veel ambitie, maar als wij daar een puntje halen, is het ook al heel veel", zei Croonen bij Het Laatste Nieuws.

Pluim voor Leko

Toch weet iedereen dat Genk op meer rekent dan een punt. "Kampioen worden op Club Brugge, op het veld van je naaste concurrent, dat zou de titel natuurlijk nog wat extra glans geven. Dat zou het afmaken. Maar uiteindelijk maakt het mij niet zoveel uit waar het gebeurt, als het maar gebeurt."

Afspraak zondag om 18u in Jan Breydel, waar er een bijzonder sfeertje zal hangen. "Club Brugge slaagt er toch telkens in om onder druk die punten te blijven sprokkelen, een pluim voor Leko. Ik verwacht dat de fans van Club Brugge vanaf het begin zullen stormen, maar wij zijn nergens bang van", verzekerde Croonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties