Trossard, Samatta, Maehle, Gano en Clement unisono: "Of we nu gaan twijfelen na deze nederlaag?"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brugge
| 58 reacties
Trossard, Samatta, Maehle, Gano en Clement unisono: "Of we nu gaan twijfelen na deze nederlaag?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk verloor op bezoek bij Club Brugge een belangrijke wedstrijd en ziet zo de West-Vlamingen terugkomen in de stand tot op drie punten. Toch twijfelen ze bij de Limburgers nog steeds niet aan de goede afloop.

"Ik hoop dat we ze nu wat hebben kunnen doen twijfelen", sprak Hans Vanaken in de catacomben van het Jan Breydelstadion na de 3-2 zege van Club Brugge tegen KRC Genk. Maar bij De Smurfen zijn ze formeel? "Twijfel? Neen."

"We hebben nog steeds alles in eigen handen", sprak Leandro Trossard vol vertrouwen ondanks de nederlaag. "We moeten gewoon nog 4 op 6 halen en dan is de titel nog steeds binnen. De druk ligt nog steeds bij Club Brugge, zij moeten sowieso nog twee keer winnen."

Geen twijfel

"Drie punten voor op twee matchen van het einde? Daar hadden we vooraf voor getekend. Na de match tegen Antwerp stonden ze al eens op een puntje van ons en toen waren we ook niet in paniek, dus zijn we dat nu ook niet. De druk ligt bij hen, wij hebben twee matchballen."

"Neen, we twijfelen niet", pikte ook Samatta in. "We hebben mentaal al getoond enorm sterk te zijn. Natuurlijk hadden we liever nog zes punten voorgestaan, maar we gaan nu zeker niet twijfelen. Dat is nergens voor nodig."

Ze waren elkaar al opnieuw aan het oppeppen

"Het vertrouwen blijft", knikte Zinho Gano. "In de play-offs hebben we al laten zien dat we goed kunnen voetballen en dat we er blijven staan als het nodig is. We zetten een goede reeks neer, we gaan nu niet gaan twijfelen aan onze mogelijkheden."

Op de persconferentie vatte Philippe Clement het samen: "Natuurlijk was er ontgoocheling, maar de spelers waren elkaar al opnieuw aan het oppeppen. Er komt nog een belangrijke week aan, donderdag willen we er staan in Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties