Mbaye Leye komt met groot nieuws over toekomst
Simon Wauters
Simon Wauters
| 12 reacties

Mbaye Leye liet via Twitter weten dat hij stopt moet voetballen

Mbaye Leye komt met groot nieuws over toekomst
Foto: © photonews

Met zes doelpunten en twee assists had Mbaye Leye een belangrijk aandeel in de redding van Moeskroen in 1A. Het contract van de ervaren aanvaller loopt eind volgende maand af. Hij heeft intussen een beslissing genomen over zijn toekomst.

Leye stopt na dit seizoen namelijk met voetballen. Dat liet hij weten via Twitter. “Na achttien jaar alles te hebben gegeven voor het voetbal, is het tijd om te stoppen. Ik heb altijd geweten wat ik wou en na mijn geweldige periode bij Moeskroen is het tijd om mijn voetbalhoofdstuk af te sluiten.”

De spits speelt vrijdag mogelijk zijn allerlaatste wedstrijd tegen Waasland-BeverenLeye speelde in totaal meer dan 350 wedstrijden op het hoogste niveau in België. Hij voetbalde in het verleden onder meer voor Zulte Waregem en Standard.

Na de wedstrijd op Jan Breydel tegen Cercle Brugge was hij nog strijdvaardig: "Dit stadion heeft me altijd goed gelegen, ik heb hier al veel doelpunten gemaakt. We moeten er nu nog een keertje vol tegenaan in eigen huis voor onze supporters."

"Mijn toekomst? Dat weet ik nog niet", klonk het dinsdagavond nog. "We gaan het nog moeten bekijken, maar ik speel graag voetbal en er zijn opties." Het werd uiteindelijk dus stoppen met voetballen. We zullen je missen, Mbaye. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties