Anderlecht twijfelt over oudgediende: 26 jaar, maar mag waarschijnlijk ook vertrekken
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties

Andy Najar zou ook mogen vertrekken bij Anderlecht

Anderlecht twijfelt over oudgediende: 26 jaar, maar mag waarschijnlijk ook vertrekken
Foto: © photonews

Er zitten bij Anderlecht heel wat spelers in de grijze zone. Het is wachten op het verdict van Vincent Kompany of ze mogen blijven of niet. Andy Najar is er daar eentje van. De man met het meeste dienstjaren bij paars-wit moet mogelijk andere oorden opzoeken.

Men laat de beslissing aan Kompany, maar het bestuur is niet overtuigd dat Najar nog een meerwaarde kan bieden na zijn vele blessures. De aimabele Hondurees kan wel nooit een gebrek aan inzet verweten worden, maar werd afgelopen seizoen weer gebruikt als lapmiddel op heel wat posities. Hij kon zich nooit echt opwerpen als sterkhouder en dat vinden ze in het transfercomité wel ambetant voor een man die meer dan een miljoen euro per jaar verdient.

Najar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij meer aanvallend wil spelen, maar de matchen die hij daar stond dit seizoen zijn op één hand te tellen. Hij ging wel zonder morren op de rechtsachter staan toen Saelemaekers opzij werd geschoven door Rutten. Maar hij verloor zijn plaats als rechtse aanvaller dan weer aan diezelfde Saelemaekers... Nu goed, bij een goed bod mag quasi iedereen vertrekken hoor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties