Ex-speler verkondigt nogmaals liefde voor Antwerp: "Het zou fantastisch zijn om daar nog eens te mogen spelen"

Ex-speler verkondigt nogmaals liefde voor Antwerp: "Het zou fantastisch zijn om daar nog eens te mogen spelen"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het seizoen zit er ook op voor Ritchie De Laet. In principe keert hij deze zomer terug naar Aston Villa, maar dat ligt helemaal niet in de lijn van zijn verwachtingen. Hij wil een transfer. En liefst naar Antwerp, zijn oude liefde.

De Laet werd dit seizoen door Aston Villa - de promovendus naar de Premier League - uitgeleend aan het Australische Melbourne City. De promotie doet De Laet trouwens niet veel. "Ik heb vol spanning naar de match op televisie gekeken", zegt De Laet aan Sporza. "Aston Villa is een grote club en ik ben blij dat ze het gehaald hebben. Maar sportief betekent dit niets voor mij."

"Ze hebben me twee keer uitgeleend, weliswaar niet onder deze coach, maar ik denk dat ik nu klaar ben voor een volgende stap in mijn carrière."

En hij maakt er geen geheim van dat hij hoopt dat Luciano D'Onofrio eens aan zijn telefoon zal hangen. "Ik heb al gezegd dat Antwerp mooi zou zijn. Die club ligt me na aan het hart, het is mijn ploeg. Het zou fantastisch zijn om daar ooit nog te kunnen spelen. Maar soms leiden niet alle wegen naar Rome en moet je de zijpaden nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties