Zetterberg verklapt wie hem het Anderlecht-gevoel bijbracht: "Hij zou zijn leven geven voor Anderlecht"

Zetterberg verklapt wie hem het Anderlecht-gevoel bijbracht: "Hij zou zijn leven geven voor Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Pär Zetterberg wordt ook wel Mister Anderlecht genoemd. Hij is de verpersoonlijking van waar een Anderlecht-speler voor moet staan. Maar ook hij moest het aangeleerd krijgen. En wie beter dan Michel Verschueren, The Silver Fox.

Zetterberg kwam bij Anderlecht aan met een nektapijt, waar hij bijzonder fier op was. "Verschueren vond het maar niets. Het ging zo ver dat ik gesommeerd werd in zijn bureau. Ik kreeg er te horen dat ik als de bliksem naar de kapper moest gaan. Dat nek­tapijtje paste niet bij de stijl van het huis", vertelt hij in Het Nieuwsblad

"Ik moet wel zeggen dat hij jarenlang heeft mogen wachten, want die mat is nog vrij lang blijven wapperen. Toen die eindelijk weg was, was Mister Michel gelukkig. Mijn nieuwe coupe leek zelfs op die van hem, zo met van die piekjes."

Verschueren is wel het echte Anderlecht-DNA. "Je wist en weet altijd wat je aan hem hebt. Ik denk dat hij zijn leven zou geven voor Anderlecht. En wat meer is: door met hem samen te werken, krijg je als het ware dezelfde genen. Je leert om respect te hebben voor de club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties