Cruciale Anderlecht-pion mist al zeker seizoensstart: "Ik hoop september, oktober terug te zijn"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties

Nany Dimata zal pas tegen september of oktober terug op het veld staan

Cruciale Anderlecht-pion mist al zeker seizoensstart: "Ik hoop september, oktober terug te zijn"
Foto: © photonews

Iedereen was afgelopen seizoen bij Anderlecht nog van de overtuiging dat ze Nany Dimata nog fit zouden krijgen voor de play-offs. De jonge spits beulde zich af in de gym, maar moest zich uiteindelijk toch nog laten opereren aan de knie. Daardoor gaat hij nu wel het seizoensbegin missen.

Dimata heeft nog krukken bij zich, maar dat is bijna voorbij. “Normaal gezien mag ik de kruk al laten, maar ik heb nog een beetje pijn”, zegt Dimata in Het Nieuwsblad. “Het was voorzien dat ik zes weken met krukken moest lopen. Daarom dat ik er nog enkele dagen van profiteer om ze te gebruiken."

"De revalidatie gaat goed, maar ik weet niet wanneer ik terug zal zijn. September, oktober, daar hoop ik wel op. Misschien was ik beter vroeger onder het mes gegaan, maar er waren verschillende visies en diagnoses, wat het complexer maakte. Je leert altijd bij, hé."

Ik zal Kompany ook doen bewegen hoor, maak je geen zorgen

Hij kijkt er alvast naar uit om samen op het veld met Kompany te staan. “Hij zal iedereen, zeker de jongeren, een boost geven. De Belgische competitie is het niet gewoon om een speler van die status te hebben en wij bij Anderlecht hebben dan nog het geluk met hem te spelen. Hij zal mij wel doen bewegen op training, ja. Maar ik hem ook, hoor, maak je geen zorgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties