Mogi Bayat verstopt zich niet en spreekt duidelijke taal over Operatie Propere Handen
Redactie
| 9 reacties

Mogi Bayat voelt zich onheus behandeld in Operatie Propere Handen

Mogi Bayat verstopt zich niet en spreekt duidelijke taal over Operatie Propere Handen
Foto: © photonews

Mogi Bayat is opnieuw volop aan de slag als zaakwaarnemer. De supermakelaar is nog steeds een verdachte in een gerechtelijk onderzoek. Al vindt hij zelf dat de perceptie tegen hem is.

Mogi Bayat was gisteren een opvallende gast in het Regenboogstadion. De zaakwaarnemer kwam het Sporting Charleroi van Mehdi Bayat niet aanmoedigen, maar was er op uitnodiging van de Ghistelinck Young Business Club Essevee. 

Bayat was gastspreker, maar ging geen enkel onderwerp uit de weg. En dan kom je automatisch uit bij Operatie Propere Handen. De Iraniër zat immers wekenlang in de cel nadat speurders zijn huis waren binnengevallen. 

Omgekeerde wereld

"Hij liet weten dat hij zich onterecht behandeld voelt", vertelt Björn Adins (voorzitter Ghistelinck Young Business Club Essevee, nvdr.) in Het Laatste Nieuws. "Hij moest aantijgingen weerleggen, maar kon zich niet verdedigen."

Bayat kreeg na zijn vrijlating immers een spreekverbod opgelegd. "Bayat vindt dat de bewijslast omgedraaid is. Hij moest zijn onschuld tegenover de buitenwereld bewijzen,  terwijl anderen zomaar bepaalde zaken konden beweren."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties