Balotelli kent (gedeelte van) straf bij Brescia: "Hij moet zich laten helpen"

Dante Bellon
| 0 reacties
Balotelli kent (gedeelte van) straf bij Brescia: "Hij moet zich laten helpen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Balotelli kent lastige tijden in Italië. Nadat de aanvaller van Brescia op het veld van Hellas Verona geconfronteerd werd met racisme, is hij voor de wedstrijd tegen AS Roma ook uit de kern gelaten. Coach Fabio Grosso legt uit waarom.

Mario Balotelli verliet donderdag de training van Brescia nadat hij het aan de stok kreeg met zijn coach. Twee dagen later is diezelfde trainer niet van plan om Super Mario mee te nemen naar AS Roma zondag.

"Wat met Balotelli gebeurde, heb ik in het verleden ook al meegemaakt. Ik vraag om inzet en hoog tempo op training. Als dat niet gebeurt, dan kies ik ervoor om te wisselen en de training zwaarder te maken. Dat deed Mario niet. Ik wil het niet minimaliseren of groter maken dan het is. Hij zal zich toch eens moeten laten helpen", zei Grosso op de persconferentie voor de wedstrijd.

"Er volgt een disciplinaire sanctie, maar ik verkies om die eerst met de speler te communicerren uiteraard. Het is nodig voor het team. Maar dat betekent niet dat ik Mario niet meer wil gebruiken. Het zal een moeilijke campagne worden dus we zullen hard moeten vechten. We moeten hier samen door komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties