Interview Berrier ziet KV Mechelen volhouden: "Ik zie ze play-off 1 halen"

Berrier ziet KV Mechelen volhouden: "Ik zie ze play-off 1 halen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen zette afgelopen weekend misschien de enige misstap die ze dit seizoen al gehad hebben. De 0-2 thuis tegen Zulte Waregem kwam hard aan, maar het doet niets af aan het schitterend seizoen dat ze tot nu toe spelen. En Franck Berrier dicht hen nog meer toe...

Berrier werkt tot volgende week voor KV Mechelen als scout, maar zijn contract wordt niet verlengd. Toch is hij onder de indruk geraakt. "Ik ben niet verrast door wat Mechelen nu doet", knikte hij duchtig. "Ze hebben dezelfde ploeg als vorig jaar en toen zei men ook al dat het een ploeg was voor 1A. Ik wist dat hun stijl van spelen ging werken in 1A."

Inderdaad, want eigenlijk spelen ze beter voetbal dan in 1B. "Ik zie ze in play-off 1 eindigen", zegt Berrier kordaat. "Ze zullen moeten vechten met Charleroi en Zulte Waregem voor de zesde plaats. Genk zie ik dit seizoen niet meer terugkomen en Anderlecht gaat het ook zwaar krijgen."

Voor de titel heeft hij dan weer geen enkele twijfel. "Club Brugge is de sterkste ploeg die ik gezien heb sinds ik in België ben. En dat is nu toch al tien jaar. Als ze voorkomen, is het gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties