🎥 Wat een afscheid! Ex-spits van Ajax en Werder Bremen schenkt Malmö de zege in de slotseconde in laatste thuismatch

Arjen T'Sjoen

Malmö FF moest donderdagavond thuis winnen van Dinamo Kiev om nog een kans te maken op de volgende ronde in de UEFA Europa League. In minuut 96 stond Markus Rosenberg op die in de slotseconde zijn ploeg de zege schonk.

Donderdagavond speelde Markus Rosenberg zijn allerlaatste thuismatch met Malmö FF tegen Dinamo Kiev. Na een spectaculaire avond maakte Verbic er tien minuten voor tijd 3-3 van. Dinamo Kiev dat op de laatste speeldag thuis speelt tegen hekkensluiter FC Lugano kon de volgende ronde al ruiken, maar toen stond Rosenberg op.

De Zweedse aanvaller die in het verleden nog uitkwam voor onder meer Ajax Amsterdam, SV Werder Bremen en West Bromwich Albion scoorde het winnende doelpunt in minuut 96. Malmö gaat nu op bezoek bij FC Kopenhagen en heeft aan een punt genoeg om zich te plaatsen.