Na het Mechelse 'njet' kwam Diagne... Club Brugge dacht deze zomer aan De Camargo
Simon Wauters
Simon Wauters
| 11 reacties

Igor de Camargo kon deze zomer naar Club Brugge

Na het Mechelse 'njet' kwam Diagne... Club Brugge dacht deze zomer aan De Camargo
Foto: © photonews

KV Mechelen staat na zestien speeldagen op een knappe zesde plaats. Ook Igor de Camargo heeft met vier doelpunten zijn aandeel in het Mechelse succes.

Toch had de 36-jarige spits deze zomer Mechelen kunnen verlaten. Club Brugge trok namelijk aan zijn mouw. KV Mechelen liet hem echter niet gaan.

“De zomertransfer liep op zijn einde toen ik een telefoontje kreeg van mijn manager. ‘Igor, wil je opnieuw Champions League spelen?’”, vertelde De Camargo aan Het Nieuwsblad. “Ik schrok. Niet veel later nam Philippe Clement contact op. Hij vond dat mijn profiel, zowel sportief als extrasportief, in zijn plannen paste. Ik voelde me vereerd.”

“Met nog een jaar contract zat ik goed bij KV Mechelen, maar langs de andere kant kon ik zo’n voorstel misschien niet laten schieten. Het was een uniek moment om te vertrekken. Waarom? Met Mechelen had ik mijn doel bereikt: terugkeren naar eerste klasse. Jammer genoeg is de transfer niet doorgegaan. Voor hetzelfde geld flitst die opportuniteit, zeker op mijn leeftijd, niet meer voorbij.”

Club Brugge haalde uiteindelijk toch nog een extra spits: op 2 september snoepte het Mbaye Diagne af van Anderlecht. Met alle gevolgen van dien…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties