Is het paars-witte woord er eindelijk uit? "We zijn een kampioenenhuis. Dát is dit seizoen onze ambitie"
Redactie
| 11 reacties

RSC Anderlecht mikt dit seizoen niét op de titel, maar op een Europees ticket

Is het paars-witte woord er eindelijk uit? "We zijn een kampioenenhuis. Dát is dit seizoen onze ambitie"

RSC Anderlecht zit in de hoek waar de klappen vallen. Toch weigert Michael Verschueren over een overgangsjaar te spreken. Al praat de sportief manager wel voor het eerst over de werkelijke ambitie.

“We hebben nooit beweerd dat we willen meedoen voor de titel”, ontkent Michael Verschueren in Het Laatste Nieuws de ambitieuze woorden van bij de aanstelling van Vincent Kompany. 

Over een overgangsjaar wil men in het Astridpark dan weer niet weten. “Hoeveel van die seizoenen moeten we dan vooropstellen? Eén? Of twee? Voor hetzelfde geld slaat de machine aan en beginnen we enorm efficiënt te voetballen.”

De sportief manager voegt er ook meteen dé doelstelling van dit seizoen aan toe. “Anderlecht moet zichzelf ambitie opleggen. We zijn een kampioenenhuis. En dit seizoen is een Europees ticket onze doelstelling.”

Na een analyse van vorig seizoen zijn we tot de conclusie gekomen dat de zesde plaats niet zo verwonderlijk was

Michael Verschueren

“Na een analyse van vorig seizoen zijn we tot de conclusie gekomen dat de zesde plaats niet zo verwonderlijk was”, besluit Verschueren. “Momenteel beschikken we over een kern die Europees voetbal moet halen. Al zaten de omstandigheden niet meer. Dat mag ook eens geschreven worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Kwart Finales

Nieuwste reacties