'Arsenal doet nieuw bod voor middenvelder'

Redactie
'Arsenal doet nieuw bod voor middenvelder'
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Arsenal doet nieuw bod voor middenvelder'

Houssem Aouar staat nog steeds in de belangstelling van Arsenal. Volgens L'Equipe zouden The Gunners een nieuw bod hebben gedaan.

Transfernieuws en Transfergeruchten 06/09

'Anderlecht bindt strijd aan met Antwerp om gewezen sterkhouder Club Brugge'

Krijgen we de terugkeer van een gewezen sterkhouder van Club Brugge op de Belgische voetbalvelden? Het zou zomaar kunnen, want de interesse is er alvast. (Lees meer)


'Miljoenentransfer Club Brugge speelde nog niet dit seizoen, maar staat wel in belangstelling van Italiaanse topklassers'
Foto: © photonews

'Miljoenentransfer Odilon Kossounou van Club Brugge speelde nog niet dit seizoen, maar staat wel in belangstelling van Italiaanse topklassers'

Hij speelde dit seizoen nog geen minuut voor Club Brugge, maar lijkt wel klaar voor een miljoenentransfer. Of wat is blauw-zwart met hem eigenlijk van plan? (Lees meer)


Hoedt naar Jupiler Pro League?

De transfer van Wesley Hoedt naar Anderlecht is nog niet voor meteen. De gesprekken zijn nog maar in de opstartende fase.


'Hij is klaar voor nieuwe stap': Club Brugge moet vertrek van Krépin Diatta nog steeds vrezen

De transfermarkt sluit pas definitief op 5 oktober 2020 door de coronacrisis. En dus kan er nog heel veel gebeuren op de transfermarkt en blijft het ook aan uitgaande zijde opletten voor de Belgische topclubs. (Lees meer)


'Juventus mikt op oude bekende'

Juventus zou Alvaro Morata willen terughalen naar Turijn. De aanvaller van Atlético Madrid zou zo een terugkeer kunnen maken naar de Serie A.


'Standard-spits Denis Dragus op weg naar Italiaanse Crotone uit Serie A, deal zo goed als rond'

Ook in de tweede transferperiode dit seizoen zou het wel eens héél erg druk kunnen worden. Ook op Sclessin zal er nog de nodige activiteit zijn. (Lees meer)


Steven Bergwijn deed pogingen om van de Beek naar Tottenham te loodsen

Steven Bergwijn zou Donny van de Beek naar Tottenham proberen te hebben loodsen, maar uiteindelijk koos hij dan toch voor Manchester United. 


Chelsea heeft jonge doelman beet

Chelsea heeft met Teddy Sharman-Lowe een nieuwe doelman weten aan zich te binden. De 17-jarige goalie heeft een contract getekend.Transfernieuws en Transfergeruchten 05/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties