Transfernieuws en Transfergeruchten 07/09: Suarez - Nainggolan - Rodríguez Rubio - Alcántara - Depay - Dewaest - Quaresma - Mata

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 07/09: Suarez - Nainggolan - Rodríguez Rubio - Alcántara  - Depay - Dewaest - Quaresma - Mata
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Nainggolan - Rodríguez Rubio - Alcántara - Depay - Dewaest - Quaresma - Mata

Raul Jiménez wil naar Madrid

Raul Jiménez wil graag naar Real Madrid. Dat zou hij volgens Don Balon aan zijn zaakwaarnemer hebben laten weten.


"Louwagie heeft een goede rekenmachine, erg verstandige mensen bij Gent": nieuwste aanwinst komt er niet toevallig
Foto: © photonews

"Louwagie heeft een goede rekenmachine, erg verstandige mensen bij Gent": nieuwste aanwinst komt er niet toevallig

Als AA Gent transfers doet aan inkomende zijde, dan kijken we toch vaak naar dezelfde hoek. En dat is absoluut geen toeval, zo blijkt. (Lees meer)


'Transfer sterkhouder Club Brugge Krépin Diatta komt steeds dichterbij'

De transfermarkt sluit pas definitief op 5 oktober 2020 door de coronacrisis. En dus kan er nog heel veel gebeuren op de transfermarkt en blijft het ook aan uitgaande zijde opletten voor de Belgische topclubs. (Lees meer)


'Anderlecht denkt verder dan Hoedt en wil Sampdoria aftroeven voor Majid Hosseini van Trabzonspor'

Bij RSC Anderlecht hebben ze verdedigende versterking nodig door het stoppen van Vincent Kompany en de blessure van Elias Cobbaut. Wesley Hoedt is een optie, maar blijkbaar niet de enige speler waar aan gedacht wordt. (Lees meer)


James Rodriguez naar Everton

Het is nu ook officieel: James Rodriguez trekt naar Everton. Dat heeft Real Madrid in een officieel persbericht laten weten. De middenvelder tekent voor twee seizoenen in Engeland.


'Belgische topclub staat dicht bij akkoord met sensationele middenvelder die ooit 9 spelers in wind zette met één pass'

Af en toe kom je eens een speler tegen waarvan je weet dat je er later nog van gaat horen. En dat is niet anders voor de Zwitserse sensatie Bastien Toma, die nu op weg is naar de Jupiler Pro League. Jawel! (Lees meer)


Dubbelslag voor Newcastle United

Newcastle United heeft met Callum Wilson en Ryan Fraser twee versterkingen geofficialiseerd. Het toont dat The Magpies ambities hebben. 


Chelsea lijkt doelmannensaga te hebben afgesloten

Chelsea heeft met Edouard Mendy zijn gevraagde doelman beet, zo lijkt het wel. The Telegraph laat weten dat de deal zo goed als rond is en dat voor meer dan 30 miljoen euro.


Quaresma officieel aangekondigd bij nieuwe club

Ricardo Quaresma (37) is door Vitória Guimarães voorgesteld als nieuwe speler. En dat werd met de nodige toeters en bellen aangekondigd.


'Manchester United haalt twee Amerikaanse internationals in huis'

Het is Manchester United menens, zoveel is duidelijk. Ook in het vrouwenvoetbal willen ze meer dan uithalen. (Lees meer)


Inter Milaan krijgt interessante optie voor Radja Nainggolan over de vloer

Inter Milaan zou Radja Nainggolan een nieuwe kans geven, maar er bestaat nu toch twijfel of Nainggolan alsnog aan het nieuwe seizoen begint bij de nummer twee uit de Serie A. (Lees meer)


Sebastien Dewaest kan op de interesse rekenen van Antwerp, Club Brugge en AA Gent

Verschillende topclubs zijn nog op zoek naar enkele versterkingen om hun kern te versterken en Antwerp, Club Brugge en AA Gent hebben hun vizier gericht op een verdediger van Racing Genk. (Lees meer)


Olympique Lyon wil Barcelona maar al te graag verlossen van Samuel Umtiti: "Maar het zal niet gemakkelijk zijn"

De leegloop bij Barcelona blijft voorlopig uit. Ivan Rakitic is al vertrokken en dagelijks worden verschillende spelers aan een vertrek gelinkt, maar vooralsnog blijft de teller op één uitgaande transfer steken. (Lees meer)


Club Brugge bindt Clinton Mata langer aan zich
Foto: © photonews

Club Brugge bindt Clinton Mata langer aan zich

Club Brugge heeft sterkhouder Clinton Mata langer aan zich gebonden. De Angolees tekende een nieuw contract voor vier seizoenen. (Lees meer)


Atlético Madrid stuurt Manchester City wandelen

Manchester City en Napoli onderhandelen al weken over de overgang van Kalidou Koulibaly, maar door een gebrek aan schot in de onderhandelingen zou Manchester City nu zijn gaan aankloppen bij Atlético Madrid. Maar de Madrilenen hebben het bod van 70 miljoen euro meteen geweigerd.


Papu Gomez ontvangt lucratieve aanbieding uit Saoedi-Arabië

Alejandro 'Papu' Gomez heeft een aanbieding van Al-Nassr op zak. De club uit Saoedi-Arabië biedt de Argentijn een jaarlijks salaris van 7,5 miljoen euro met villa en luxewagen erbovenop. Ook de vraagprijs van 15 miljoen euro vormt geen probleem.


'Mandzukic en Club Brugge? Te hoge eisen'

Er was even sprake van een mogelijke transfer van Mandzukic naar Club Brugge, maar zijn looneisen zouden (veel) te hoog hebben gelegen.


Leicester City heeft plan klaar voor Omar Colley

Youri Tielemans, Dennis Praet, Wilfred Ndidi en sinds kort ook Timothy Castagne. Bij Leicester City lopen volgend seizoen heel wat spelers rond die ooit floreerden in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Onderhandelingen tussen Chelsea en Rennes lopen stroef

In de zoektocht naar een opvolger van Kepa Arrizabalaga komt Chelsea uit bij Edouard Mendy van Rennes, maar de Franse club hanteert een hoge vraagprijs van 35 miljoen euro. Daardoor dreigen de onderhandelingen vast te lopen. 


Takehiro Tomiyasu kan voor enorm bedrag richting Premier League trekken

Takehiro Tomiyasu kan STVV voor de tweede keer een enorme smak geld opleveren. Een jaar geleden bracht hij de club al negen miljoen euro op door zijn transfer naar Bologna. (Lees meer)


KV Kortrijk trekt Marko Ilic aan van FK Vozvodac

KV Kortrijk stelt donderdag een nieuwe doelman voor. Dat heeft CEO Mathias Leterme al laten weten aan Het Laatste Nieuws. (Lees meer)


'Club Brugge-target Bas Dost krijgt te horen dat hij mag vertrekken'

Bas Dost mag vertrekken bij Eintracht Frankfurt en dat zou wel eens goed nieuws kunnen betekenen voor Club Brugge. (Lees meer)


Antwerp krijgt stevige concurrentie in strijd om Taiwo Awoniyi

Antwerp is nog op zoek naar een nieuwe aanvaller en had gehoopt die te vinden bij Liverpool. (Lees meer)


Atalanta heeft geld van Castagne al opnieuw uitgegeven

Lang heeft Atalanta niet gewacht om het geld van Timothy Castagne uit te geven. Nadat het eerder al Russisch international Miranchuk haalde, huurt het nu Cristian Romero voor twee seizoenen van Juventus. Atalanta betaalt 4 miljoen om de Argentijn te huren.


Drie aanvallers op verlanglijstje Barcelona

FC Barcelona neemt meer dan waarschijnlijk afscheid van Luis Suarez. De club zoekt naar een nieuwe aanvaller en lijkt volgens Spaanse media drie topkandidaten te hebben: Memphis Depay van Lyon, Lautaro Martinez van Inter en Pierre-Emerick Aubameyang van Arsenal.


AS Roma en FC Barcelona tonen interesse in Memphis Depay

Door de komst van Ronald Koeman staat Memphis Depay hoog op de verlanglijst van FC Barcelona. Maar er zijn nog gegadigden. Dat laat de voorzitter van Lyon toch uitschijnen. (Lees meer)


Genk wil Patrik Hrosovsky alweer van de hand doen

Bij Racing Genk hopen ze dat Patrik Hrosovsky het goed doet met Slowakije tijdens de interlands tegen Tsjechië en Israël. Bij de Limburgse club zit de middenvelder op een zijspoor, maar goede prestaties met zijn land zouden hem aan een transfer kunnen helpen. (Lees meer)


Suarez kan monsterloon opstrijken in Italië

Juventus is bereid om Luis Suarez voor een kleine transfersom over te nemen van FC Barcelona. De Italiaanse landskampioen zou de 33-jarige aanvaller zo'n 10 miljoen euro per jaar willen betalen.


Na Liverpool wil nu ook Barcelona zich versterken met Thiago Alcantara

Barcelona moet zich deze zomer versterken na een seizoen zonder prijzen. Ronald Koeman wil Georginio Wijnaldum van Liverpool naar Catalonië halen en Barça denkt nu ook aan een speler die bijna van Liverpool is. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties