Transfernieuws en Transfergeruchten 25/09: Vanaken - Asare - Dzeko - Samatta - Milik - Mukiele Mulere - Gato Alves Dias

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 25/09: Vanaken - Asare - Dzeko - Samatta - Milik - Mukiele Mulere - Gato Alves Dias
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vanaken - Asare - Dzeko - Samatta - Milik - Mukiele Mulere - Gato Alves Dias

Dan toch nog een transfer voor Hans Vanaken? 'Premier League-club komt nadrukkelijk op tafel kloppen'

Hans Vanaken was wat moeilijk aan het seizoen begonnen, maar de voorbije weken draait hij weer op volle toeren. En dat is ook de geïnteresseerde clubs zeker niet ontgaan. (Lees meer)


Nu ook officieel nieuws over Nana Asare

Het is nu ook officieel: Gent en Nana Asare gaan officieel uit elkaar na een huwelijk van jaren en jaren. Dat heeft de club laten weten.


AC Milaan bekijkt Franse verdediger RB Leipzig

AC Milaan is nog op zoek naar een extra verdediger en daarvoor kijkt het naar Nordi Mukiele. De Franse verdediger maakte vorig seizoen indruk bij RB Leipzig.


Evertop hoopt op Arkadiusz Milik

De Pool wil absoluut vertrekken bij Napoli en mag ook weg. Een transfer naar AS Roma ketste af en dus zou Everton navraaf hebben gedaan.


'Edin Dzeko wordt plots optie voor Barcelona'

Geen Juventus voor Edin Dzeko. Die kozen voor Alvaro Morata en nu wordt de 34-jarige Bosniër plots genoemd bij Barcelona. In Spanje zijn ze nog op zoek naar een aanvaller na het vertrek van Suarez.


'Essevee wil zich nog versterken'

Eddy Cordier heeft aan Krant van West-Vlaanderen laten weten dat ze nog de markt zullen opgaan voor een verdediger en een balvaste spits, maar in coronatijden is dat niet makkelijk.


Olympique Marseille versterkt zich met Braziliaans talent

Olympique Marseille heeft zich versterkt met Luis Henrique. Het Braziliaans talent komt voor een bedrag van tussen 10 en 12 miljoen euro over van Botafogo.


OFFICIEEL: Turkse topclub haalt overbodige Aly Samatta weg bij Aston Villa

Het zat er al een tijdje aan te komen en na de komst van Ollie Watkins was het voor Aly Samatta over en uit bij Aston Villa. Nu trekt de Tanzaniaan naar Turkije. (Lees meer)


Manchester City wil ruildeal bespreken met Benfica, Ruben Dias voor Nicolas Otamendi

Manchester City blijft naarstig op zoek naar extra centrale verdediger. Het hoopte Kalidou Koulibaly los te weken bij Napoli of Jules Kounde bij Sevilla, beiden zonder succes. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties