Genk heeft nog niet kunnen winnen van Club Brugge dit seizoen: "Dat steekt"
Wietse De Smet
| 12 reacties

Van Den Brom blikt vooruit op de wedstrijd tegen Club Brugge

Genk heeft nog niet kunnen winnen van Club Brugge dit seizoen: "Dat steekt"
Foto: © photonews

Morgen is het zover de zes puntenmatch die nog enige spanning teweeg kan brengen in de competitie. De eerste speelt op het veld van de tweede, oftewel Racing Genk tegen Club Brugge. De coach van Racing Genk, John Van Den Brom, heeft er alvast zin in.

John Van Den Brom blikte in Het Laatste Nieuws vooruit op de wedstrijd tegen Club Brugge. “Club Brugge is het enige team dat we dit seizoen nog niet hebben kunnen kloppen en daar willen mijn jongens graag verandering in brengen. Het is een extra drive om te winnen tegen de nummer één. Ik zie vertrouwen, ik zie plezier en ik zie veel scherpte op training. Zo heb je het graag als coach”, blikt de Nederlandse trainer moedig vooruit op de topper.

“Als we winnen vergroten we onze voorsprong op Anderlecht en Antwerp én sluipen we dichter bij Club Brugge. Zolang het mathematisch mogelijk is om hen bij te halen zullen we anders aan doen. Zolang we hen in het vizier houden kunnen we Club Brugge blijven prikkelen”, aldus Van Den Brom in Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties