KRC Genk tegen Club Brugge levert altijd doelpunten op
Wannes Van Audenhove
| 0 reacties

Kan Genk leider Club Brugge een 2de puntenverlies in 2 matchen aansmeren in de Champions Play Offs?

KRC Genk tegen Club Brugge levert altijd doelpunten op
Foto: © photonews

Bekerwinnaar Racing Genk neemt het vrijdagavond om 20u45 op tegen de kampioen uit de reguliere competitie: Club Brugge. Uit de geschiedenis leren we dat een duel tussen deze twee altijd interessante wedstrijden oplevert. Hopelijk is dat vrijdagavond opnieuw het geval.

Laatste vijf matchen

Racing Genk lijkt het tegen Club Brugge altijd lastig te hebben. In 92 wedstrijden wonnen de Limburgers slechts 29 keer. Club Brugge behaalde 43 overwinningen.

Vooral in de laatste vijf onderlinge confrontaties wordt duidelijk dat Club niet de meest favoriete tegenstander van KRC Genk is. Eén keer konden ze een gelijkspel uit de brand slepen, maar de overige vier keer moesten ze het onderspit delven tegen Club Brugge. Toch wordt er deze keer meer verwacht van de Genkies

Geen clean sheets

Het valt op dat als KRC Genk en Club Brugge tegen elkaar spelen, beide ploegen telkens scoren. We moeten al terug naar begin 2018 en tien(!) wedstrijden geleden om een eindscore te vinden met een nul in.

Ook op de vorige speeldag viel er heel wat te beleven. KRC Genk scoorde drie keer en kreeg er twee binnen tegen Antwerp. Club Brugge kwam twee keer tot scoren toe tegen Anderlecht en kreeg er evenveel om de oren. Als Genk en Club op dit elan verder gaan, krijgen we toch wel een interessante wedstrijd te zien met heel wat doelpunten

Wat zeggen de betFIRST Challengers?

Genk speelt de laatste weken op een zeer hoog niveau! De kans op winst of gelijkspel lijkt dan ook groot. Dubbele kans 1X, odd, 1.86.

Het verleden bewijst dat Genk vs Club Brugge altijd goals oplevert. Beide teams scoren, odd: 1.62.

Goals goals goals! Het aanvalstrio van Genk zorgde voor 78% van al hun goals. De laatste weken blijven ze maar meer en meer scoren. Genk over 1.5 goals, odd: 2.55.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties