Ryan Bertrand op weg naar Leicester City

Redactie
Ryan Bertrand op weg naar Leicester City
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Wijnaldum - Ndayishimiye - Vanheusden - Theate - Hakimi - Sancho - Bertrand - Bornauw

Ryan Bertrand op weg naar Leicester City

Ryan Bertrand is einde contract bij Southampton, maar zou zijn nieuwe ploeg al te strikken hebben. Dat wordt volgens de Engelse pers Leicester City.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/07

'Jonge Belg heeft vertrekwens, miljoenen voor Anderlecht op komst - opvolger komt uit Oostende'

Het ging de laatste weken van het vorige seizoen goed met Sébastiaan Bornauw. En dat is ook diverse geïnteresseerden zeker niet ontgaan, al houdt zijn club voorlopig het been stijf. Nu is er echter nieuws. (Lees meer)


Transferverbod Standard van korte duur? 'Miljoenen én nieuwe uitleenbeurt op komst'
Foto: © photonews

Transferverbod Standard van korte duur? 'Miljoenen én nieuwe uitleenbeurt op komst'

Standard heeft dringend geld nodig om transfers te kunnen doen. Daarvoor moeten er eerst uitgaande transfers gebeuren. Het zou wel eens sneller beklonken kunnen zijn dan verwacht. (Lees meer)


Ortwin De Wolf wil naar Antwerp

Ortwin De Wolf wil graag naar Antwerp. Dat staat alvast te lezen in Gazet van Antwerpen. Hij werd de afgelopen maanden al uitgeleend aan The Great Old.


'Club-aanvaller kan opnieuw vertrekken naar Italië, blauw-zwart pikt nog vijf miljoen euro mee'

Het verhaal van een aanvaller bij Club Brugge zou zomaar geschreven kunnen zijn. Een terugkeer naar Italië dringt zich op. (Lees meer)


Done deal rond Sancho

Het hing al lang in de lucht, maar nu is het ook helemaal duidelijk: Jadon Sancho trekt voor 85 miljoen euro van Borussia Dortmund naar Manchester United.


Moisander trekt terug naar Zweden

Niklas Moisander vervolgt zijn carrière bij Malmö FF in Zweden. Dat heeft die club zelf bekend gemaakt via de sociale media.


KRC Genk wil Mike Trésor Ndayishimeye

KRC Genk is nog steeds op zoek naar aanvallende versterking en daarbij staat één naam nog steeds bovenaan het lijstje: Mike Trésor Ndayishimiye. Maar de jonge Belg is niet makkelijk weg te krijgen bij Willem II. (Lees meer)


Achraf Hakimi is zo goed als rond met PSG

PSG wil er alles aan doen om terug de titel te pakken in de Ligue 1 en heeft wederom een toptransfer bijna beet. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties