Transfernieuws en Transfergeruchten 12/07: Mbokani - Defourny - Stanciu - Vanheusden - Theate - de Paul

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 12/07: Mbokani - Defourny - Stanciu - Vanheusden - Theate - de Paul
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mbokani - Defourny - Stanciu - Vanheusden - Theate - de Paul

Rodrigo De Paul maakt de overstap van Udinese naar Atlético Madrid

Atlético Madrid heeft zich verzekerd van de diensten van Rodrigo de Paul. De Spaanse grootmacht maakt de komst van de 27-jarige middenvelder maandag officieel bekend. Atlético maakt 35 miljoen euro over aan Udinese voor de Argentijn (Lees meer)


OFFICIEEL: Zinho Vanheusden keert terug naar Italië
Foto: © photonews

Zinho Vanheusden gaat van Standard Luik naar Inter Milan dat hem uitleent aan Genoa

Zinho Vanheusden heeft zijn transfer beet en keert terug naar Italië. (Lees meer)


Dieumerci Mbokani gaat naar Al Kuwait SC

Het leek er even naar uit te zien dat Dieumerci Mbokani in België zou blijven want zowel Antwerp had interesse in een verlengd verblijf van de aanvaller. Anderlecht wou de aanvaller ook een derde ambtstermijn geven. Uiteindelijk kiest hij voor een nieuw exotisch avontuur. (Lees meer)


'Ex-speler Anderlecht in de belangstelling van Turkse topclub'

Bij Anderlecht heeft het nooit echt helemaal weten te lukken, maar bij zijn nieuwe club gaat het wél prima. En dus wordt het mogelijk nog boeiend. (Lees meer)


Théo Defourny is de nieuwe keeper van RWDM

RWDM heeft zijn nieuwe doelman te pakken. De 29-jarige Théo Defourny tekende een contract voor drie seizoenen bij de Brusselaars. Vorig seizoen was hij nog actief bij Eupen, maar nu gaat hij dus in 1B aan de slag. (Lees meer)


Arthur Theate geniet interesse van Bologna en FC Köln

Eén seizoen op het hoogste niveau en Arthur Theate heeft iedereen kunnen overtuigen van zijn potentieel. De 21-jarige belofteninternational zou deze zomer nog voor veel geld verkocht kunnen worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties