Transfernieuws en Transfergeruchten 29/07: Lukaku - Batshuayi - Myny - Fischer - Villa Cano - Sinani - Boadu - Joveljić

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 29/07: Lukaku - Batshuayi - Myny - Fischer - Villa Cano - Sinani - Boadu - Joveljić
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Batshuayi - Myny - Fischer - Villa Cano - Sinani - Boadu - Joveljić

UPDATE: OFFICIEEL: Joachim Carcela (ex-Standard) gaat aan de slag in 1B

Vorige week maakte Standard bekend dat het contract van Joachim Carcela in onderling ontbonden werd. Lang bleef Carcela niet zonder club zitten. (Lees meer)


West Ham United haalt doelman van PSG - tevens wereldkampioen - in huis

West Ham heeft een nieuwe doelman beet en kon hiervoor zowaar bij het grote PSG terecht. Dat laat één van zijn wereldkampioenen gaan. Alphonse Areola kon al langer op Engelse belangstelling rekenen en maakt nu op huurbasis de overstap naar West Ham. (Lees meer)


Antwerp staat op het punt flankspeler van Kopenhagen (met verleden bij Ajax) in te lijven

Offensieve versterking is op komst naar Antwerp. Binnenkort verwelkomen ze op de Bosuil flankspeler Viktor Fischer van Kopenhagen. Fischer mag bij de ploeg uit de Deense hoofdstad vertrekken en maakt zich dus op voor een nieuw buitenlands avontuur. (Lees meer)


OFFICIEEL: Moeskroen pikt Olivier Myny transfervrij op

Omwille van een transferverbod moesten de Moeskroen-fans lang wachten op inkomende transfers. Dat euvel is nu van de baan, waardoor Mbo Mpenza Les Hurlus probeert te wapenen voor een sterk seizoen in de 1B Pro League. (Lees meer)


Arne De Schepper nieuwste aanwinst van KV Oostende

Na het vertrek van Jelle Bataille kon KV Oostende nog een rechtsachter gebruiken. Die vonden de kustboys in de persoon van Arne De Schepper. (Lees meer)


'Lucas Ribeiro Costa op weg naar Moeskroen'

La dernière heure weet dat Lucas Ribeiro Costa door Charleroi zou uitgeleend worden aan Moeskroen. Vorig jaar werd hij door de Carolo's uitgeleend aan RWDM, dat net als Moeskroen in 1B uitkomt.


Officieel: Club Brugge heeft met jonge Belg tweede zomeraanwinst beet

Club Brugge huurt Tibo Persyn van Inter

Het heeft even aangesleept, maar Club Brugge maakte het nieuws donderdag dan toch officieel: Tibo Persyn is de tweede zomeraanwinst van de landskampioen. (Lees meer)


'Romelu Lukaku heeft elke intentie om bij Inter te blijven en weigerde voorstel van ex-club'

Romellu Lukaku focust zich op een nieuw seizoen bij Inter, al had één van zijn ex-clubs hem graag terug in huis gehaald. Chelsea zou de Rode Duivel een voorstel hebben gedaan. Lukaku is echter niet van plan om Inter te verlaten. (Lees meer)


'Meer van hetzelfde? Anderlecht vindt oplossing voor overbodige middenvelder'

Bij RSC Anderlecht wordt het nog een hele zaak om een en ander te regelen qua transfers, ook uitgaand. Over één dossier lijkt er goed nieuws te melden. (Lees meer)


Geen nieuw avontuur in België: ex-speler Waasland-Beveren naar team van Mbenza

Vorig jaar werd hij nog uitgeleend in de Jupiler Pro League, nu wacht een avontuur in Engeland voor de jonge aanvaller. (Lees meer)


Het is Club Brugge menens voor winger: nieuw, verbeterd bod om hem los te weken

Voor Club Brugge mag het deze zomer gerust wat meer zijn. En dankzij de binnengekomen miljoenen voor Odilon Kossounou kan het ook aan alle kanten vooruitgaan, zo blijkt. (Lees meer)


Weg bij Waasland-Beveren, snel nieuwe ploeg in Duitsland

Felix Bastians en Waasland-Beveren gingen woensdag uit elkaar, ondertussen zijn de contacten met MSV Duisburg alvast opgestart voor de 33-jarige verdediger.


Officieel: Marvin Baudry (ex-Zulte Waregem) heeft een nieuwe club gevonden

Na een jaar zonder club heeft Marvin Baudry dan toch eindelijk een nieuwe werkgever weten te vinden, zo blijkt. (Lees meer)


Batsman laat zich uit over terugkeer naar JPL

Michy Batshuayi en een terugkeer naar de Jupiler Pro League? Neen, deze zomer zal het naar eigen zeggen niet gebeuren. 


'LA Galaxy wil ex-speler Anderlecht inlijven'

LA Galaxy aast op Dejan Joveljic, een ex-spits van RSC Anderlecht. Hij zou tot 3,5 miljoen euro mogen kosten. 


Myron Boadu, het wordt iets bijzonder

Myron Boadu lijkt op weg naar Frankrijk, maar waarheen precies? Zowel Monaco als Nice mengen zich in de debatten, Mino Raiola wil zich ook mengen in het dossier.


Lucas Ribeiro Costa opnieuw naar 1B

Lucas Ribeiro Costa zou opnieuw naar 1B kunnen. De aanvaller van Charleroi zal na een uitleenbeurt aan RWDM nu volgens La DH gestald worden bij Moeskroen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties