'Romelu Lukaku heeft elke intentie om bij Inter te blijven en weigerde voorstel van ex-club'

'Romelu Lukaku heeft elke intentie om bij Inter te blijven en weigerde voorstel van ex-club'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romellu Lukaku focust zich op een nieuw seizoen bij Inter, al had één van zijn ex-clubs hem graag terug in huis gehaald. Chelsea zou de Rode Duivel een voorstel hebben gedaan. Lukaku is echter niet van plan om Inter te verlaten.

Na een paar weken vakantie te nemen na het EK, meldde Romelu Lukaku zich onlangs opnieuw op training bij Inter. Lukaku heeft nog een lopend contract bij de Italiaanse landskampioen tot 2024. Lukaku is alvast van plan om zeker dit seizoen bij Inter uit te spelen.

Nochtans heeft Chelsea volgens La Gazzetto dello Sport Lukaku een voorstel gedaan. Lukaku zou bij de ploeg uit Londen tien miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen. Lukaku zou dit voorstel naast zich neegelegd hebben, aangezien hij gebrand is op een tweede succesvol seizoen bij Inter.

Lukaku heeft uiteraard al een verleden bij Chelsea. Hij stond er van 2011 tot 2014 op de loonlijst. Lukaku speelde er echter amper. Twee van die drie jaar werd hij dan ook uitgeleend, eerst aan West Bromwich Albion en nadien aan Everton. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties