Transfernieuws en Transfergeruchten 10/05: Coutinho - Mané - Clarke-Salter - Adeyemi - Rüdiger

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 10/05: Coutinho - Mané - Clarke-Salter - Adeyemi - Rüdiger
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 15/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Coutinho - Mané - Clarke-Salter - Adeyemi - Rüdiger

Bayern München wil een absolute topspeler binnenhalen deze zomer

Zelfs al blijft Bayern München de titels binnenrijven in Duitsland. Toch zijn ze nog op zoek naar versterking. Zo willen ze deze zomer gaan aankloppen bij Liverpool op één van hun aanvallers te strikken. (Lees meer)


Toni Rüdiger lijkt op weg naar Real Madrid

Alles lijkt erop dat de Duitse centrale verdediger van Chelsea op het einde van het seizoen de club verlaat voor Real Madrid. (Lees meer)


OFFICIEEL: Daar is de opvolger van Haaland al - jonge Duitser tekent tot 2027 bij Borussia Dortmund

Dinsdagmiddag maakte Manchester City bekend dat Haaland volgend jaar een Citizen is. De fans van Borussia Dortmund hebben niet lang moeten treuren, want amper een uur later werd de opvolger van Haaland aangekondigd. (Lees meer)


Philippe Coutinho zou definitief terugkeren naar de Premier League

Het verhaal van Philippe Coutinho bij FC Barcelona is geen succes geworden. Mogelijk kan hij toch in de Premier League blijven en moet hij niet terugkeren naar Spanje. (Lees meer)


'Ook Club Brugge springt opnieuw in de dans voor jeugdproduct van Chelsea, wel nog veel concurrentie'

Terwijl Club Brugge in volle titelstrijd verkeert, lonkt het ook naar versterking. Een jeugdproduct van Chelsea zou bij blauw-zwart op de radar staan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties