Aad De Mos geeft de reden waarom aanpak van Mark van Bommel plots wel werkt

Aad De Mos geeft de reden waarom aanpak van Mark van Bommel plots wel werkt
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Mark van Bommel won met Royal Antwerp FC de beker. Daarmee lijkt hij de vloek die op zijn trainersloopbaan rustte helemaal uit te gommen.

Mark van Bommel had de reputatie als de trainer die het nooit kon afmaken. Dat lukt bij Royal Antwerp FC wonderwel dit seizoen. De beker is al binnen en nu mag er ook luidop gedroomd worden van de titel.

Aad De Mos ziet dat Van Bommel voor een andere aanpak dan in het verleden kiest. “Bij PSV wilde hij alles controleren”, stelde De Mos bij Voetbal International. “”In het moderne voetbal, met zoveel spelers en stafleden, is dat onmogelijk.”

De steun vanuit de club is een zegen voor Van Bommel. “Bij Antwerp heeft hij volledige rugdekking van zijn td, dat geeft rust. Van Bommel moet nu doorpakken met Antwerp. PSV en Wolfsburg uitvlakken. De voorzitter is dusdanig rijk, die wil meer.”

En dat kan zeker al dit seizoen gebeuren. Zondag krijgt het tegen KRC Genk een unieke kans om de leiding over te nemen. “Hij moet die citroen echt helemaal uitknijpen. Deed ik bij Mechelen ook, onder John Cordier. Zoveel mogelijk prijzen pakken, visitekaartje voor de rest van je carrière.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties