Club Brugge gaat zwaar besparen en wil af van maar liefst vier overbodige spelers die héél veel geld hebben gekost

Club Brugge gaat zwaar besparen en wil af van maar liefst vier overbodige spelers die héél veel geld hebben gekost

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft dit seizoen boven zijn stand geleefd gezien de verhouding tussen investeringen en sportieve prestaties. De kern moet dus opgekuist worden en voor een paar jongens is het einde verhaal, want blauw-zwart wil van hen af.

Club Brugge wil het missen van de Champions League goed maken en gaat jongens als Noa Lang, Skov Olsen en Tajon Buchanan niet tegenhouden als er een goed bod komt. Voor Buchanan is er al interesse van Inter en Club hoopt hem voor 16 miljoen te kunnen verkopen.

Maar er zijn ook jongens die overbodig zijn geworden en die heel veel geld kosten. Dan denken we eerst en vooral aan Dedryck Boyata, die dit seizoen amper rendement gehaald heeft door blessures. Hij verdient zo'n 3 miljoen bruto en daar wil Club vanaf, weet Het Nieuwsblad.

Ook Jack Hendry, die tijdens de winter terugkeerde, moet weg. Zeker gezien de ontwikkeling van Jorne Spileers. En Kamal Sowah, die voor 9 miljoen werd gekocht, is helemaal uit beeld verdwenen en mag vertrekken. Net als Owen Otasowie, die al maanden niet meer meetraint. 

Voor Roman Yaremchuk liggen de kaarten anders. De Oekraïnse spits gaf niet thuis sinds hij voor 16 miljoen werd aangekocht en Vincent Mannaert beseft dat er nu een enorm verlies op hem geleden zal worden. Hij zou kunnen blijven, hopend op een revival.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties